Naše restaurace funguje od konce roku 2015. Na začátku roku 2019 prošla naše restaurace velkou rekonstrukcí.Naši kuchyni jsme vybavili Josper grilem, díky kterému vám můžeme nabídnout ještě větší zážitek z jídla. Na tomto Josper grilu připravujeme čerstvé ryby, steaky a zeleninu. I nadále vám však nabídneme čerstvou pastu, saláty, či domácí dezerty. Rádi vám připravujeme opravdový gastronomický zážitek, a proto pořádáme degustační večeře, při kterých ochutnáte nejen několikachodové menu, ale i řadu skvěle sladěných vín.
NÁŠ PŘÍBĚH
Jsme ve spolupráci s odborníky jako je například víno Markuzzi. Na každý víkend pro vás naši kuchaři připravují speciální menu ze sezónních surovin.V letních měsících je dominantní předzahrádka, na které si můžete vychutnat kromě jídla i sklenku dobrého vína. Josper je unikátní kombinace grilu a trouby v jednom zařízení. Po celý den je schopen udržet teplotu 300 – 350°C. V Josper grilu připravujeme pokrmy na dřevěném uhlí, díky čemuž si zachovávají svou přirozenou strukturu, nezaměnitelnou chuť a výjimečnou šťavnatost.